Visdocumenten

Lid worden van de mooiste vereniging in de regio

Bij Hengelsportvereniging Het Snoekje ben je aan het goede adres voor je VISpas of JeugdVISpas. De (Jeugd)VISpas is meteen het  lidmaatschapsbewijs van HSV Het Snoekje. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot een prachtig aanbod aan viswater én zo'n 80% van ál het viswater in heel Nederland, maar word je ook lid van de leukste en actiefste vereniging in en rond Maurik.

    

Via bovenstaande knop kun je de (Jeugd)VISpas online bestellen, veilig betalen via Ideal of creditcard en direct vissen! Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig bewijs van lidmaatschap (VISpas), met een unieke code. Dit document is een maand geldig. De definitieve VISpas inclusief de lijsten van viswateren worden je automatisch binnen drie weken  per post opgestuurd.

De viswaterlijsten worden als service toegestuurd door HSV Het Snoekje, de definitieve VISpas ontvang je later rechtstreeks van Sportvisserij Nederland die ze produceert.

Uiteraard kun je ook bij één van onze verkooppunten inschrijven en de documenten meenemen.

Prijzen

Klik hier voor een overzicht van prijzen.

Automatische incasso

Let op: betaal je je contributie per automatische incasso, dan ontvang je hier €2,50 betalingskorting voor.
Klik hier voor meer informatie. Jeugdleden zijn op 1 januari jonger dan 14 jaar).

Ben je lid in het lopende kalenderjaar, dan wordt de contributie medio november geïncasseerd van je rekening OF je ontvangt een acceptgirokaart hiervoor.